o nama

marijana jovin

Master Inženjer Arhitekture

Arhitekta Marijana Jovin rodjena je 2. Januara 1991. goodine u Novom Sadu.Nakon završene osnovne muzičke škole i srednje građevinske škole, diplomirala je i završila master studije na odseku za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka na Univerzitetu u Novom Sadu.

Tokom studija usavršavala se na studijskim putovanjima u Gracu, Bazelu, Cirihu i Parizu u okviru organizacije FrearCH platforme.2015. godine, u toku master studija, boravila je nekoliko meseci u Americi na razmeni studenata, gde je završila stručnu praksu kod arhitekte Džefa Vadela u Panama Sitiju na Floridi.2016. godine, nakon završenih master studija, radila je u arhitektonskom birou MitARH sa profesorom emeritusom Branimirom Mitrovićem i arhitektom Jelenom Kuzmanović, aktivno učestvujući u projektovanju kuća i hotela u Beogradu i Crnoj Gori. Potom se usmerila na enterijere kod arhitekte Maje Glišić, jer je bila uključena u projektovanje i izvođenje luksuznih kuća i enterijra.

2018. godine, u Januaru, dobila je posao u kineskom gradu Qindau, radeći za Londonsku kompaniju Harper Downie, u kojoj je bila angažovana sa arhitektom Rojem Stivensom na velikim projektima kao što su hotel Šeraton, metro stanice i slično.Krajem 2018. godine kreće samostalno da radi i izvodi luksuzne projekte u Srbiji (u Novo Sadu i Beogradu), te u insotransvu (Frankfurtu, Cirihu, Lucernu, Zagrebu i Budimpešti)

Transform your space, transform your life with our creative interior design solutions.

- design studio in

Transform your space, transform your life with our creative interior design solutions.

- design studio in

Meet our office

about our team

Mi smo mlad kreativni tim sa interesovanjima za dizajn enterijera i proizvoda, 3D vizuelizaciju i arhitekturu. Naši putevi su se ukrstili pre nekoliko godina i ubrzo je nastao Design Studio In. Naš cilj je bio da osnujemo kreativnu kompaniju u kojoj svako radi posao u kome je najbolji, jer verujemo da radnja sa ljubavlju i strašću vodi ka boljim rezultatima.

Naše glavne specijalnosti su dizajn enterijera sa realizacijom i 3D vizuelizacijom. Među našim klijentima za 3D vizuelizaciju su dizajnerski i arhitektonski studiji, fabrike nameštaja itd.

Svaki projekat nam je važan, pa tako i svaki klijent. Trudimo se da odgovorimo na najveća očekivanja pristupajući sa razumevanjem i profesionalnošću.

Pratite nas na socijalnim mrežama!

BUDIMO NA VEZI

Scroll to Top